Blikkenslager

Modstandsdygtigt blikarbejde til vind og vejr

Hvis du leder efter professionelt blikarbejde, der er udført af yderst kompetente blikkenslagere, så skal du i kontakt med os her hos VVS Valby. Vores fagfolk har alt den nødvendige erfaring, udstyr og kompetencer til at hjælpe vores kunder på rette vej. Udstyret og kompetencerne er med til at vi kan udføre opgaverne og VVS-serviceringerne med stort fokus på effektivitet. Erfaringen gør det mugligt for os at udføre unikke VVS-løsninger, der også tager højde for både kvalitet og kundens økonomi. Begge ting kan vi få til at gå op i en højere enhed.

Vi løser alt lige fra tagrender, nedløbsrør, kviste, inddækning og beklædning af facader og diverse enheder, skotrender og så videre. Indenfor disse er der også mange forskellige muligheder, når det kommer til valg af materialer. Her bestræber vi os på både at finde materialer, der kan opfylde et praktisk og æstetisk behov, der kan være, når det gælder ens bolig.

Når vi skal skabe blikarbejde, der kan tåle det danske vejr, så har vi selv brug for at inspirere, vejlede og sparre med vores kunder. Kundernes hverdag og virkelighed kan have kæmpe betydning for de beslutninger, der skal træffes, når det kommer til vores håndværk. Det vil altså sige, at vi bestræber os på at skabe et solidt samarbejde, når det kommer til udførslen af blikarbejde for vores kunder.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs valby blikarbejde inddækning kvist

Materialer til facadebeklædning

Når det kommer til valg af materialer i forbindelse med facadebeklædning til din bolig, så kan det oftest være fristende at vælge det traditionelle valg, som for eksempel tegl og træ. Træ kan være en æstetisk perle, der åbner op for flotte mønstre og strukturer, mens et mere vedligeholdelsesfrit valg ville være at foretrække plader og planker i fibercement. Dette kan bruges i forbindelse med en renovering eller til et nybyggeri.

Hvis du står og mangler vejledning i forhold til valg af materiale, så kan vores fagmænd- og kvinder hjælpe jer på rette vej. Tag gerne kontakt via mail eller telefon til en snak om dit behov.

Tagrender og nedløbsrør

Hos VVS Valby kan vi udføre professionelt arbejde, når det kommer til optimering, udskiftning eller montering af tagrender og nedløbsrør. Dette er to funktionelle elementer, der fungerer optimalt, når de kan beskytte bygningen for sundhedsskader. Boligen har brug for vandafledning, som sker via tagrenderne og nedløbsrørene. Vi står klar til at sørge for både salg, service og montering.

Det er en prioritering for os at rykke hurtigt, når det kommer til dette, da det har markant betydning for boligens stand. Der findes ligeledes mange forskellige materialer såsom plast, zink, stål og kobber, som vi også kan hjælpe dig med at navigere i.

vvs valby blikarbejde tagrende
vvs valby blikarbejde taginddækning

Skræddersyet blikarbejde

Når vi nævner skræddersyet blikarbejde, så er det for at fremhæve, at vi tager hvert enkelte kunde seriøse. Vi har erfaringen, kompetencerne og egenskaberne til at kunne tilpasse os kundernes behov, ønske, drømme og budget. Vi finder på unikke og specielle VVS-serviceringer, så det hele kan gå op i en højere enhed. Vores blikkenslagere har løsninger i ærmet, som vil give ekstra mening for dig. Vi tager de forbehold, der er nødvendige for at kunden kan få den bedste oplevelse både inden for det private, erhvervet og det offentlige.

Kontakt os gerne for en snak om dine behov via mail eller telefon, også kan vi give dig et uforpligtende tilbud oven i.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud