Sanitetsteknik

Badeværelsets væsentlige rolle

Med badeværelset som en af boligens primære roller hvad end det gælder den private bolig, erhvervsejendommen eller offentlige bygninger, så er det essentielt, at vi som VVS’ere har stort fokus på kvalitetssikre, funktionelle, effektive, solide og holdbare sanitetsinstallationer. Det er vigtigt, at vi tilpasser badeværelset til vores kunder, så vi får det mest optimale ud af rummet. Det skaber bedre harmoni og komfort i hverdagen.

VVS Valby sørger for fagmænd og -kvinder, der har til opgave at skabe badeværelser, der har både et æstetiske og praktiske funktioner. Vi kan skabe miljøer, der overholder alle de regler og retningslinjer, som er nødvendige for at badeværelset kan fungere som det rum, det skal. Vi har siden vores opstart hjulpet mange kunder i både private-, erhvervs- og offentlige sammenhænge med det mest optimale badeværelsesløsninger.

Alt til badeværelset i form af badekar til lille badeværelse, små brusekabiner, indsatsbadekar, gulvvarme i badeværelse, valg af vandhane, bruser og andet badeværelsesinventar er badeværelsestilbehør- og løsninger, som vi kan tilbyde vores kunder. Vi lader kunderne inspirere af vores badeværelses ideer, og tager samtidig hensyn til deres behov, ønske, drømme og budget, når det kommer til udførslen af arbejdet. Vi håber på at hjælpe dig i mål med dit drømmebadeværelse.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs valby badeværelse badekar

VVS-teknisk montering og installering

Det er altafgørende, at tilslutningerne, monteringen og installeringen af elementerne i badeværelses bliver udført med respekt for fagets stil, regler og retningslinjer. Hvis ikke dette bliver gjort således, så kan det have betydning for funktionaliteten og effektiviteten for slutresultatet. Det vil vi ikke byde vores kunder, hvorfor vores fagmænd og -kvinder, der er yderst kompetente og meget fokuseret, kan løfte denne opgave til perfektion.

Da disse VVS-installationer har så stor betydning, så er det vigtigt for vores team af fagfolk at tage kunden i hånden under denne proces. Da det er dem, der skal leve med installeringen fremadrettet, hvorfor det er en fordel at kende metoderne, som vi bruger.

Bad, badekar og brusenicher

Valget af bad og badekar afhænger af den enkelte kunde. Vi foretrækker alle sammen hver især det, som vi bedst kan lide. Det kan ligeledes afhænge af, om man er en stor eller lille børnefamilie, enlig, et ægtepar eller ældre? Skal der være rum og plads til at kunne bevæge sig rundt på badeværelset og betyder gulvpladsen noget for dig i hverdagen? Skal der i brusekabinen være en vandfaldsbruser eller et lille brusehoved på brusearmaturet?

Skal badekaret være fritstående eller indsatsbadekar? Ville du foretrække en wellness-oplevelse med et spa- eller boblebad i stedet? Vi hjælper dig i mål med det rigtige valg, der passer dig.

vvs valby badeværelse bruser
vvs valby badeværelse væghængt toilet

Toilet og afløb

Når det kommer til toilettet, så er det vigtigt, at monteringen, installeringen og tilslutningen sker efter pågældende regler. Det kan vores fagmænd og -kvinder sørge for, at dit toilet bliver. Der er indenfor toilettet også mange muligheder, når det kommer til produktet. Vi tilbyder kun det bedste, som kan være fra ifö og Gustavsberg. Her har vores fagfolk stor erfaring fra og kan med stor stil anbefale produkter, der har høj kvalitet.

Hvordan skal toilettet så være? Skal det være væghængt eller fritstående? Skal toilettet være med indbygget bidet? Det kan være svært, men vi kan vejlede kunden til at tage det rigtige valg.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud