Ventilation

Frisk vs. forurenet luft

Hos VVS Valby er det vigtigt for os at skabe et godt og sundt indeklima for vores kunder. Det har så kæmpe stor betydning for helbredet og sundheden, at vi kun vil levere på højeste niveau, når det kommer til ventilationssystemerne i kundernes bolig. Det gælder naturligvis også for virksomhedernes ejendomme eller offentlige bygninger. Frisk og ren luft er altafgørende for at vi får et sundt indeklima, hvorimod det tung og forurenet luft automatisk skaber et usundt indeklima. Et sundt indeklima kan modsat det usunde skabe højere koncentrationsevne, bedre og stærkere helbred, samt skabe høj komfort. Det usunde klima skaber i den grad utilpashed.

Vores ventilationsanlæg og systemer skaber de bedste forudsætninger for positiv luftforandring. Vi har specialiseret os indenfor ventilation, så vi på bedst muligvis kan rådgive, vejlede og guide vores kunder på dette felt. Vi hjælper gerne med at forsikre kundernes gode helbred, så vi er sikre på at vi opfylder alle kundens behov. Kontakt os gerne for en snak, så kan vi komme nærmere, hvad der passer perfekt til dig og dine omstændigheder. Vi kan i samme omgang give et uforpligtende tilbud, hvis du allerede i samtalen ved, hvad du har behov for, men samtidig også hvad for ønsker og drømme du har i forhold til valg af ventilationssystem.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Indeklimaets sundhedsmæssige betydning

Den store betydning som indeklimaet har for os mennesker er altafgørende for, hvordan vi har det. Det betyder, at trivslen i den private bolig, erhvervsejendommen og de offentlige bygninger bliver optimeret, når vores fagmænd og -kvinder står bag skabelsen af et sundt indeklima. Det kan vores ventilationsanlæg sørge for, og når monteringen, installeringen og tilslutningen oveni er udført til perfektion, så har vi alle de rette forudsætninger for at leve optimalt.

Kontakt os hvis du sidder i en bolig, der gør dig utilpas og skaber problemer for dit helbred. Vi vil være med til at filtrere den beskidte luft, så du får en langt bedre hverdag.

Store og små installationsopgaver

Når det kommer til VVS Valby, så lader vi os ikke kue af hverken store eller små opgaver. Vi ved, at den private bolig har ligeså stor betydning som arbejdspladsen, og at arbejdspladsen har ligeså stor betydning som en offentlig bygning. Der færdes mennesker på alle tre steder, hvorfor ventilationen skal tænkes ind – både med fokus på kvaliteten, funktionaliteten og effektiviteten.

Vores fagmænd og -kvinder er topprofessionelle og står altid klar til at gå ind til opgaverne med stort overskud, høj prioritering af den individuelle kunde, processen og slutresultatet. Alt sammen uden at gå på kompromis med budgettet – da dette også vægtes højt.

Varmegenvinding – bæredygtigt tiltag

Indenfor ventilationssystemer har man også mulighed for at fokusere på de bæredygtige tiltag. Her gælder det varmegenvinding, der genanvender den eksisterende luft, som allerede er i rummet. Det betyder, at det er en effektiv og lydsvar metode, der kan optimere udluftningen i din bolig. Varmen der er i huset vil blive suget ud, og derefter erstattet af den friske luft.

Har du mod på at høre mere om varmegenvinding så kan du komme i direkte kontakt via mail eller telefon med vores fagmænd og -kvinder, der kan rådgive, vejlede og guide dig indenfor faget med respekt for både dig som kunde og os som håndværkere.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud