Varme

Forskellige varmekilder

Der findes mange forskellige varmekilder, men vores fagmænd og -kvinder står til rådighed i forbindelse med at rådgive, vejlede og guide vores kunder igennem dem, så de kan tage den mest optimale beslutning, når de skal vælge varmekilde uanset om det skulle være til din privat bolig, erhvervsejendommen eller en offentlig bygning.

Der findes blandt andet fjernvarme, naturgas, jordvarme, luft til vand – varmepumpe, træpillefyr, oliefyr og elvarme. Varmekilderne har fordele og ulemper både indenfor deres funktioner, men ligeledes i forbindelse med kundens økonomi. Vi kan hjælpe med at finde den metode, som kan være dig mest besparende, effektiv og kvalitetssikkert. Fælles for alle er det vigtigt, at vores fagmænd og -kvinder hjælper med montering, installering og tilslutning, så det sker på en forsvarlig og korrekt måde.

Har du konkrete forespørgsler eller spørgsmål til de forskellige varmekilder, så skal du være velkommen til at kontakte os via mail eller telefon, hvor vi her kan tage en snak om dit behov, ønske, drømme og budget. Efterfølgende kan vi give dig et uforpligtende tilbud. Det har stor betydning for vores fagfolk, når kunderne kontakter os, da det beviser, at vi gør vores arbejde godt – især når vi ved, at det er kunder, der vender tilbage efter at have haft en positiv oplevelse hos os førhen.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs valby varmepumpe installation

Installation og montage af VVS- og varmesystemer

Systermerne har forskellige krav, regler og retningslinjer, når det kommer til installation, montage tilslutning af varmesystemerne. Gasfyret må man for eksempel ikke installere selv, hvorfor det er essentielt at vores fagmænd og -kvinder lader sig om den opgave. De er højt erfarne, yderst kompetente og respektfulde overfor fagets stil.

Der kan være forskellige metoder, processer og tilgange til udførslen af installeringen og monteringen af varmesystemerne, men også her er vores fagfolk topprofessionelle grundet deres mange oplevelser med håndteringen af diverse varmekilder. Vi glæder os til at optimere dit varmesystem med et nyt og skabe bedre komfort i din bolig, på erhvervet eller i den offentlige bygning.

Bæredygtige og miljøvenlige hensyn

Ud af de forskellige varmesystemer så er der nogle af dem man skal fremhæve, hvis man samtidig med valget af varmesystemet foretrækker at vælge det bæredygtige og miljøvenlige alternativ. Her er det jordvarme og solvarme der skinner igennem. Står man for eksempel overfor nybyggeri, så kan man med fordel installere effektiv gulvvarme i opholdsrum i forbindelse med jordvarmesystemer, da det er miljøvenligt, vedligeholdelsesfrit, samt med til at fremtidssikre boligen. Det kan dog være en udfordring at installere, hvorfor det er bedst at ligge sig ud med i nybyggerier. Solvarme har også fordele, såsom at det nemt kan kombineres med et andet varmeanlæg, hvis man allerede har et, men blot vil fordele mellem de forskellige varmekilder.

vvs valby varme gulv varmeslanger
vvs valby varme radiator termostat

Radiatorer og radiatorskjulere

Radiatorer har ligeledes behov for at blive vedligeholdt. Ydermere har det behov for at blive monteret, installeret og tilsluttet af kompetente fagfolk. Det kan være en fordel også at vende fokus på termostaten på din radiatorer, da den kan være med til at automatisere varmen i rummet. Radiatorernes fordel kan være dens evne til centralvarme, mens den ulempe fylder mere end de andre varmekilder gør. Deres sommetider uheldige udseende kan man gemme bag radiatorer skjulere, som vil give rummet et helt andet æstetisk udtryk.

Kontakt os for yderligere spørgsmål via mail eller telefon, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud, hvis det er nødvendigt for dig.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud